20131102_173155                In perioada 26.10.2013 – 02.11.2013, la Clubul Banu Sport, a avut loc un turneu de tenis (pentru amatori, desigur!) organizat de www.competitii-sportive.ro. Am avut calendarul liber asa  ca m-am inscrs si eu :). Din pacate, ca mai la toate turneele organizate de CS in vestul tarii, au fost  foarte putini participanti – 4 muschetari. Cum organizatorii promiteau fix 4 premii, toti porneam  din start cu cate un premiu asigurat:

 Locul I: Cazare 2 nopti / 2 persoane camera dubla la Pensiunea Larix – Valea Ariesului + cupa +  diploma

 Locul II: Cazare 2 nopti / 2 persoane camera dubla in Predeal la Cabana Schiorilor + diploma

 Locul III si IV: Ritual SPA pentru cuplu

 Pentru EA – Masaj facial 25′ cu miere si ulei de argan

                       – Masaj corporal 50′ cu uleiuri orientale aromate, relaxare profunda

 Pentru EL – Masaj facial 25′ cu unt de cacao aromat cu mango – uau!!! suna tare strange

– Masaj corporal 50′ cu ulei de ghimbir, un rasfat al simturilor + diploma

Sincer, nu am dat importanta premiilor pana nu am vazut ca suntem doar 4 concurenti. Studiind oferta, mi-am zis din start ca premiul pentru Locul I mi s-ar potrivi cel mai bine :). Fiind doar 4 concurenti, organizatorii au decis ca cel mai bun sistem de desfasurare al turneului este “fiecare cu fiecare”.

Adversarii si primele mele calcule:

Andris Ladislau – cel mai greu adversar

Alexandru Frates – de batut

Radu Alexandru Bejenariu – necunoscut, refacem calculele dupa primele meciuri

Primul meci l-am avut pe 26.10.2013 impotriva lui Andris Ladislau:

Meciul incepe promitator pentru mine – am reusit un break 0 – 1. Din pacate servele nu m-au ajutat si imediat s-a facut 1 – 1 dupa care un natural 2 – 1 pentru adversar. De la acest scor s-a intamplat o “mica minune” reusind un scurt 5 – 2 mai mult datorita capacitatii mele de a astepta greseala adversarului decat jocului prestat.  Vazandu-ma cu sacii aproape in caruta m-am relaxat sau adversarul a jucat extraordinar, deoarece a reusit sa intoarca rezultatul 6 – 5 pentru el!!! In acest interval am avut mai multe mingi de set dar n-am reusit sa fructific niciuna. Ca un adevarat roman ce se trezeste in ceasul al XII-lea game-ul 12 a fost unul de lupta in care am reusit sa salvez doua mingi de set si, in mod dramatic, am castigat 6 – 6. Tie-break-ul l-am inceput bine 2 – 0 dar am schimbat terenurile la 3 – 3! Dar atat cu suspansul, am castigat cu 7 – 4 impunandu-ma in primul set cu 7 – 6 – acesta fiind si cel mai echilibrat set din acest turneu!!!

In setul 2 am pierdut doar primul game, castigand astfel primul meci cu 7 – 6, 6 – 1 in 1 ora si 16 minute.

20131118_212849 Meciul al doilea din 27.10.2013 contra lui Radu Alexandru Bejenariu a avut un singur eveniment  notabil: am alunecat zgariindu-ma usor pe zgura altfel destul de proasta. Am castigat cu 6 – 2, 6 – 1  in 54 de minute.

 Un rezultat interesant s-a inregistrat in celalalt meci Alexandru Frates – Andris Ladislau 7 – 5, 4 –  6, 6 – 4.

 In acest fel, dupa primul weekend, eu si Alexandru Frates eram neinvinsi. Meciul din 2 Noiembrie  reprezenta chiar finala turneului.

 Finala a inceput foarte bine pentru mine conducand cu 3 – 0! Am tinut ritmul si am incheiat  primul set cu 6 – 2.

 Al doilea set am mers cap la cap pana la 2 – 2 (toate 4 fiind break-uri!) cand, in sfarsit mi-am  castigat servele preluand conducerea cu 3 – 2. N-am mai gresit si am incheiat meciul cu un scor  identic cu primul set 6 – 2.

Desi am fost doar 4 concurenti pentru mine a insemnat foarte mult castigarea acestui turneu. E intr-adevar placut sa primesti o diploma dar, mai ales, o cupa, fie ea si de 20 de cm ca a mea!

cippi.ro

Etichete: , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.