Adina, Bianca & cipi

Cam o data la 2 – 3 ani imi setez obiective personale pentru anul ce urmeaza. In mod normal sfarsitul de an ar trebui sa fie perioada de evaluare a obiectivelor propuse la inceputul anului urmata de planul de actiuni corective 🙂 blah, blah, blah… Luand in considerare faptul ca la inceputul lui 2011 nu mi-am setat obiective, anul acesta o sa sar peste acest pas important :).
Din lista pe 2012, care este destul de ambitioasa (mama ce analiza o sa urmeze la sfarsitul anului!), voi enumera mai jos cateva obiective:
– trebuie sa slabesc pana la 80 kg si sa ma mentin la aceasta greutate; recunosc ca lupta cu kilogramele in plus este una din obsesiile mele. Nu am reusit sa ma tin de graficul de aici, deci am mai pierdut o batalie, dar in 2012 este cazul sa castig razboiul.
– sa particip la cel putin 6 ture cu bicicleta si sa scriu despre ele pe blog; tinand cont de turele la care am participat in 2011 acesta pare un obiectiv relativ usor de realizat. Interesante sunt turele din ciclul “Aprilie nebun” si “OOctOOmbrie pe dOOua rOOti”.
– participarea la cel putin 4 turnee de tenis (simplu sau dublu) din cadrul BCR tenis partener; intotdeauna mi-a placut competitia asa ca acest concept mi se pare provocarea perfecta pentru mine.
– sa nu mai consum deloc bauturi de tip cola; recunosc ca imi place gustul de cola, mai precis pepsi trist (twist) si in 2011 le-am cam consumat regulat.
– sa scriu cel putin 26 de posturi pe an pe blog; un articol la doua saptamani mi se pare de bun simt indiferent de cat de ocupat sunt.

Poate unora li se par irelevante aceste obiective dar pentru mine sunt importante si eu chiar nu-mi doresc sa mut muntii din loc. In primul rand imi doresc sanatate pentru mine si familia mea. Acelasi lucru va doresc si voua din tot sufletul. Sa aveti un 2012 pe gustul vostru.

LA MULTI ANI!

cippi.ro

Etichete: , , ,

2 Comments on Obiective 2012

  1. Bianca&Strumpfi says:

    Renunta la momentul dulce! 😛

  2. cippi.ro says:

    renunt …
    din cand in cand

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.