Totul a inceput de la o revizie facuta la Arad…

Sotia mea a aflat ca la Arad ar fi mai ieftina revizia la masina decat in Timisoara. A sunat la dealeri, a comparat preturile si iata-ne in drum spre Arad. A fost primul meu drum mai “lung” ca proaspat sofer (15 ianuarie 2010 zi istorica – am luat carnetul de sofer din prima!). Cei de la service aveau inclus in pretul reviziei si un spalat interior-exterior. Ne-au dat un bon care era valabil o luna. Cum eram putin pe graba am ales sa venim alta data sa spalam masina.

Peste 3 saptamani am mers iar la Arad cu scopul principal de a spala masina si a face ceva cumparaturi la Carrefour (daca tot eram prin zona!). Multi au strambat din nas cand le-am spus care a fost scopul initial al vizitei noastre.

– I-auzi! cica sa speli masina la Arad! Da ce ba nu mai e apa in Timisoara?

– Numai motorina pana acolo costa mai mult decat un spalat!

Ajungand la centru comercial Armonia Center nu am rezistat tentatiei si am intrat la Staer. Nu stiu cum am reusit dar cand am iesit de acolo cardul era mai usor cu 1500 de lei. Cauza: o canapea tip coltar.

In cadrul centrului comercial era in desfasurare MEGA-Tombola Armonia cu premiu un apartament nou cu doua camere in cartierul ARED chiar in spatele legendarului stadion al “Batranei Doamne”. Am depus si noi taloanele ca cine stie…

Sambata dupa-amiza, inainte de Inviere, Adina a primit telefonul cu pricina: “Stati bine?”, “Sunteti castigatoarea unui apartament cu doua camere din cadrul tombolei Armonia!”

Stupoare! Adina nu mai stia ce sa raspunda. Dupa cateva secunde isi revine total si raspunde foarte natural: “Da? Va multumesc mult!” Interlocutorul ramane un pic surprins, se astepta probabil la o explozie de bucurie. Cand am aflat, nici eu nu am stiut cum sa reactionez. Dominati de neincredere nu mai stim cum sa ne bucuram atunci cand chiar e cazul. Circumspecti, am cautat pe internet numarul de telefon de la Armonia Center si Adina a sunat inapoi pentru a se asigura ca nu e o farsa. Doamna de la telefon i-a confirmat ca ea e castigatoarea.

Ce a urmat? Am fost azi la Arad, Adina a semnat un contract, ceva poze, mini interviu la PRO TV Arad, spot radio.

Pe aceasta cale tinem sa le multumim celor de la Armonia Center si promitem ca o sa mai trecem pe la ei la cumparaturi.

Emotiile sunt de inteles

Asa ca, daca aveti chef, mergeti cu incredere la Arad sa spalati masina…

cippi.ro

Etichete: , , , , , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.