cipiCiao,

ma numesc Ciprian Paunel, prietenii imi spun cipi. M-am nascut in Drobeta Turnu Severin si dupa facultate am ales sa raman in Timisoara. De multe ori m-am intrebam si eu care este scopul acestui blog asa ca in urmatoarele randuri doresc sa imi exprim motivatia.

Ce este cippi.ro?

Acest blog este coltul meu de internet, jurnalul on-line unde imi exprim gandurile, opiniile, realizarile, frustrarile sau neimplinirile ori de cate ori simt nevoia. cippi.ro nu este un blog comercial; singurul iz comercial poate fi dat de campaniile de afiliere pe care e posibil sa le am din cand in cand pe blog. Acestea se vor referi numai la produse pe care eu le folosesc si le recomand. Nu am veleitati de scriitor asa ca va rog sa fiti indulgent cu mine in ceea ce priveste calitatea scrisului.

De ce cippi.ro?

Primul post pe acest blog l-am scris in 8 Noiembrie 2008 daca imi aduc bine aminte. Niciodata nu am scris constant, am avut perioade mari de pauza, dar de fiecare data dupa ce reveneam asupra lui si citeam postari mai vechi ma amuzam sau imi aduceam aminte cu placere de evenimentele / intamplarile descrise in articol.

 

Daca doriti sa imi scrieti ma puteti contacta la adresa de e-mail info@cippi.ro.

cippi.ro 

P.S.  initial am vrut sa cumpar domeniul cipi.ro dar acesta era luat. Am incercat sa il cumpar de la proprietar dar fara succes pana acum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.